Gastouderbureau De Bengel

Omdat ik me vooral wil richten op de verzorging en begeleiding van de kinderen werk ik met gastouderbureau “de Bengel” samen die de urenlijsten verzorgt en de financiële kant. Naast dit voordeel voor mij is er ook een groot voordeel voor de vraagouders, zo regelt het gastouderbureau ook reserve opvang als ik eens op vakantie ben en zijn zij veel beter op de hoogte van vergoedingen en andere zakelijke kanten rondom kinderopvang dan ik. Het is ook prettig advies te kunnen vragen over de opvang van kinderen zowel voor de ouders als voor mij aan het gastouderbureau.

Bij de keus van dit gastouderbureau vond ik het erg belangrijk dat ze persoonlijk betrokken zijn en niet alleen een internet bureau.

Gastouderbureau “de Bengel” verzorgt persoonlijk de koppelingsgesprekken en ziet daardoor zowel de ouders als gastouders waardoor ze goede koppelingen kunnen maken. Ze komen kijken in de kinderopvang of alles aan de normen voldoet, dit vind ik belangrijke punten als het gaat om professionele kinderopvang.

Op onderstaande link is meer te lezen over gastouderbureau “de Bengel” en over de tarieven.

 www.gastouderbureaudebengel.nl